Print
Acoustics

Valikoimamme ääntä absorboivat paneelit on kehitetty suodattamaan ja näin ollen vähentämään kaikenlaisia häiritseviä ääniä erilaisissa tiloissa. Tarjolla on laaja valikoima paneeleita sisustusviiimeistelyyn. 

Deintze

Helmholtz-resonanssi on yksi tehokkaimmista keinoista akustiseen korjaukseen ihmisen ääniskaalassa. Akustiset paneelit ovat mahdollista asentaa myös vaakatasoon, tilan sisustuksellinen ilme muuttuu olennaisesti.

Vakiopaneeleidemme runko on valmistettu mustaksi läpivärjätystä kosteuden kestävästä MDF-levystä. Runkolevyn musta väri on hienostuneen ajaton. Levy on myös laadukkaampaa kuin useimmat vakioruskeat vaihtoehdot. Tehtaan valikoimasta löytyy myös paloahidastava (B-s1-d0) vaihtoehto.

Laadukkaat pinnoitteemme takaavat paneeleillemme erinomaiset naarmun- ja iskunkestävyysominaisuudet

Pystymme toimittamaan paneelimme tarvittaessa myös sahattuna valmiisiin mittoihin. Myös kaapinovet, liukuovet, jne. on mahdollista saada valmiina esim. sarana rei´ityksillä suunnitelmasi mukaan. Tämä ratkaisu mahdollistaa nopean asennuksen työmaalla. Myös ovista on saatavilla erilliset akustiikkaraportit.

Print Acoustics tarjoaa laajan valikoiman paneeleita sisustusviimeistelyyn. Pinnoitevaihtoehtoina ovat korkeapainelaminaatti, aito puuviilu, lakka, digipainatus valkoiselle korkeapainelaminaatille tai kudottu vinyyli.

Pinnoitteet ovat helppoja puhdistaa (pyyhintä kostealla liinalla ja kotitalouspesuaineella).

Type M

Type I

Type DB

Toimisto

MICRO/NANO   Type M

Maisematoimistossa mukava akustinen ympäristö on erittäin tärkeä käyttäjille.
Tässä muutosprojektissa  Print Acoustics TYPE M -paneeli toimi erittäin suorituskykyisesti absorbointipaneelina seinä- ja kaappietuosasovelluksissa.

Tilavuus  67,2 m³
Neliömetrimäärä TYPE M 22,4 m² 
Jälkikaiunta RT60 ennen 1,62 sekuntia
Toivottu jälkikaiunta-aika  0,5-0,8 sekuntia
Jälkikaiunta RT60 jälkeen 0,55 sekuntia

Ravintola

TEXTILE  TYPE I

Olkoon kyseessä neljän ruokalajin menu tai cocktailkutsut, asiakkaat toivovat aina optimaalisen akustisen keskusteluympäristön. Tässä ravintolassa akustisesti erittäin haastava, mutta tyylikäs, suora tila käsiteltiin Print Acoustics TYPE I:n avulla.

 

Tilavuus  174,1 m³
Neliömetrimäärä TYPE I 30 m² 
Jälkikaiunta RT60 ennen 2,23 sekuntia
Toivottu jälkikaiunta-aika 0,5-0,7 sekuntia
Jälkikaiunta RT60 jälkeen 0,74 sekuntia

Vastaanotto

MICRO/NANO   Type M

Maisematoimistossa mukava akustinen ympäristö on erittäin tärkeä käyttäjille.  Tässä muutosprojektissa  Print Acoustics TYPE M -paneeli toimi erittäin suorituskykyisesti absorbointipaneelina seinä- ja kaappietuosasovelluksissa.

Tilavuus  67,2 m³
Neliömetrimäärä TYPE M 22,4 m² 
Jälkikaiunta RT60 ennen 1,62 sekuntia
Toivottu jälkikaiunta-aika  0,5-0,8 sekuntia
Jälkikaiunta RT60 jälkeen 0,55 sekuntia