Maali
Lakka
Öljy

Oman maalaamomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman laadukkaita maalattuja ja lakattuja pintoja.

Taaleri, Kasarminkatu 21

Puupohjaisten materiaalien pinnoittamiseen käytämme sekä katalyytti- eli kaksikomponenttimaaleja että vesiliukoisia maaleja. Pääsääntöisesti levitämme maalin käsiruiskutuksena kappaleiden koon ja muodon suuren vaihtelun vuoksi. Näin pintakäsittely on joustava ja laadukas, korkeaa ammattitaitoa vaativa prosessi.

Yleisimmin käyttämämme kiiltoaste on 20 eli matta.  Mikäli halutaan muita kiiltoasteita, on niistä syytä mainita jo tarjouskyselyä / tilausta tehdessä.

Kiiltoisuus määritellään asteikolla 10-100. 10 on täysmatta ja 100 täyskiiltävä.

Katalyyttimaalien ohella voimme myös tarjota eri käyttökohteisiin soveltuvia erikoismaalauspalveluita. Olemme toteuttaneet esimerkiksi ns. suede-pintojasekä kulutuskestävyydeltään lähes laminaatin veroisia Alexit-maalipintoja. Näiden maalikäsittelyjen etuna on niillä saavutettava monimuotoistenkin kappaleiden yhtenäinen pinnoite.

Puuöljy on luonnonmukainen ja ympäristöä kunnioittava pintakäsittelyvaihtoehto puulle. Käyttämämme tuotteet perustuvat nopeasti uusiutuviin kasviraaka-aineisiin, jotka suojaavat puupintaa sekä sisältä että päältä. Vahatut ja öljytyt pinnat vaativat huoltokäsittelyä vuosittain.

Lisätietoja kannattaa kysyä myynnistämme.

Esimerkkejä