Kivi-
pinnat

Idea-Puu toimittaa tarpeidenne mukaiset sisustuspaneelit. Tilaajan tehtäväksi jää valita lukuisista vaihtoehdoista mieleisensä. Pintavaihtoehtoja on lukematon määrä.

Aito, arvokas luonnonkivipintamme on valmistettu ohuesta lohkokivikerroksesta vahvistettuna polyesterihartsilla. Tuotteen ulkonäkö ja ominaisuudet antavat suunnittelijalle uusia mahdollisuuksia päästä työssään upeaan lopputulokseen.

Kivpinnan paksuus on 1- 2,5 mm ja se voidaan liimata paloturvalliseen kuitukipsilevyyn, mdf-levyyn, hdf-levyyn, lastulevyyn tai vaneriin. Työstöominaisuudet ja työtavat ovat samat kuin muillakin vakiopinnoillamme, jolloin levystä voidaan valmistaa kalusteita, kalusteosia tai seinä- ja kattolevyjä. 

Lopputuloksena on upea massiivisen näköinen kivituote, kuitenkin huomattavasti kevyempänä kuin muut kiviratkaisut. Tätä kivipintaa voi myös taivuttaa! Pinta voidaan tarvittaessa suojata likaantumiselta omalla suoja-aineellaan.

 

Kivimallit

Autumn, Autumn White, Autumn Rustic, Black Slate, Black Line, Multi Color, Terra Red, Copper, Jeera Green, Ocean Green, Silver Shine, Sahara

 

 

 

Esimerkkejä 

Kivivaihtoehdot