Ideamodul
väliseinä-
järjestelmä

IdeaModul-järjestelmään kuuluvien seinä- ja kattopaneelien useat erilaiset pintastruktuurit antavat tiloille luonnetta ja parantavat samalla akustiikkaa. Elementtien ja paneelien koot määritellään tilanteen mukaan

Taaleri, Kasarminkatu 21

IdeaModul on väliseinäjärjestelmä, joka muuntuu ja mukautuu erilaisiin käyttökohteisiin. Runkorakenne on tukevaa 30 mm paksua vaneria, jonka näkyvät osat tehdään joko viilupintaisina tai maalattuina.

Täyteosat ovat joko erilaisia laseja tai palosuojattua mdf-levyä erilaisilla pinnoitteilla. IdeaModul-väliseinäjärjestelmille on tehty ääneneristävyystestit. 

Seinäjärjestelmiä on kolmessa eri luokassa: Rw 43 dB, Rw 47 dB sekä Rw 50 dB.

IdeaModul-järjestelmän peruskorkeus on 2100 mm, jota jatketaan tarvittaessa lisäosilla. Elementtien vakioleveydet ovat 40, 60, 80, 100 ja 120 cm. Muutkin mitat ovat mahdollisia.

Runkojen sisällä on tarvittaessa rei’itykset sähköistyksen kuljettamista varten. Kaarevat kulmaosat tuovat tilaan persoonallista ilmettä.

Ovina voidaan käyttää umpiovia, lasiovia tai puolilasiovia joko liukumekanismilla tai saranoilla varustettuina. Myös eri lukitusvaihtoehdot ovat mahdollisia.

 

 IdeaModul-järjestelmään kuuluvien seinä- ja kattopaneelien useat erilaiset pintastruktuurit antavat tiloille luonnetta ja parantavat samalla akustiikkaa. Elementtien ja paneelien koot määritellään tilanteen mukaan. Paneelien maksimikoko on 1200×2700 mm.

Viilulevyjen pintakäsittelyssä käytetään useimmiten joko öljyä tai lakkaa. Kaikki muutkin pintakäsittelyvaihtoehdot ovat toki käytettävissä.

IdeaModul Light on oikea ratkaisu kohteisiin, joissa toivotaan kevyempää rakennetta tilan jakamiseen. Rungon peruspaksuus on 92 mm, mutta hyödyntämällä erilaisia runkosyvyyksiä tila saadaan toimivaksi ja tehokkaaksi. IdeaModul Light -seinäelementit ovat tehtaalla valmiiksi koottuja ja ne asennetaan nopeasti paikoilleen valmiiseen tilaan.

Tilatarpeiden muuttuessa samoja elementtejä voidaan käyttää hyödyksi – isoja muutosremontteja ei välttämättä tarvita.

Kalusteenomaisuus korostuu käyttämällä yhdistettyä kaapisto- / seinäelementtiä sekä led-valaistusta. 

 

Esimerkkejä